Op zoek naar een gemiste snoek

Een tijdje terug heb ik op een nieuwe stek een mooie snoek gemist, dus ik ben vandaag maar eens terug gegaan om te kijken of ik ‘m nu wel op het droge kon krijgen. Met de Bass Bug van Salmo zag ik ‘m al snel boven komen, maar hij hapte mis. Een kwartiertje later probeerde ik het nog eens met de Salmo Frisky en toen wilde hij wel. De eerste echte serieuze snoek voor mij, ik schat ‘m bescheiden op 60-65 cm. Mijn vriendin was mee, dus ik heb nog een stukje dril op de video.

Het landen ging vrij goed met de kieuwgreep, maar toen ik ‘m na onthaken wilde oppakken voor de foto begon hij opnieuw te spartelen en landde in een modderpoel. Op de foto ziet hij er niet zo netjes meer uit dus, maar meneer Snoek zwom enthousiast weer weg na te water te zijn gelaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *