Vissen met nieuwe spullen

Gisteren heb ik via Marktplaats gevoerde laarzen gekocht en lag er een nieuw kunstaasje van AliExpress (dus besteld in China) in de brievenbus, dus vanochtend moest er gevist worden :D. Net toen ik de deur uit wilde gaan begon het te regenen, maar ik dacht ik zet even door. Toen het op de gekozen visstek niet opdroogde besloot ik een nabij gelegen viaduct op te zoeken dat ik wel eens in een YouTube filmpje heb gezien. Als het niet had geregend was ik er al lang weer weggeweest, maar ik na een tijdje was het toch ineens raak. Deze kleine snelwegsnoek pakte de Chinese plug en had ‘m volledig in de bek. Onthaken bleek uiteindelijk toch makkelijker te gaan dan ik had gedacht.

Toen het weer droog was ben ik doorgefietst om nog even een bekende wetering af te vissen. Het heeft allerlei hartstikke visserig uitziende plekken, maar ik vang mijn vissen daar eigenlijk altijd op dezelfde plek. Toch weer even geprobeerd op een T-splitsing met begroeiing, en ik voelde al snel kleine tikjes. Kort zag ik een klein snoekje aanvallen en wegschieten. Een paar keer gooien greep deze vis ‘m wel goed. Ook deze had de plug volledig in de bek, schijnbaar van achter gepakt. Helaas was er een kieuwboog gehaakt, maar ook hier viel het uiteindelijk mee.

Mooi ochtendje, met droge voeten en een goed vangende exotische plug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *