Over mij

Aangenaam, ik ben Walter. Geboren in Groningen in 1984 en wat omzwervingen al weer vele jaren terug in mijn stad. Hier werk ik bij GasTerra als functioneel beheerder,  gedetacheerd door Reekx, een adviesbureau op het gebied van informatievoorziening.

Na het voltooien van de HAVO in Groningen besloot ik een jaartje te werken om erachter te komen wat ik wilde. Toentertijd was dat een opleiding volgen tot geluidstechnicus in de hoop een carrière in de muziek te kunnen versieren. Hoewel ik de opleiding afrondde, bleek deze richting mij toch minder goed te liggen dan gehoopt. Ik besloot om weer een jaar de tijd te nemen om iets anders te zoeken en stuitte daarna min of meer per ongeluk op de opleiding Informatiedienstverlening & -management (IDM) aan de Hanzehogeschool Groningen.

Hier bleek ik vakinhoudelijk mijn roeping te hebben gevonden. Als sinds jonge leeftijd ben ik gefascineerd door internet en houd ik mij bezig met de vraag ‘waar leiden deze ontwikkelingen allemaal toe?’. Bij IDM waren de mogelijkheden om mij met dit soort vragen bezig te houden legio aanwezig. Met een fijne groep klasgenoten voltooide ik de opleiding in vier jaar en studeerde ik af met een scriptie over de mogelijkheden van social media voor de profilering van kennisintensieve organisaties.

Tijdens het laatste anderhalf jaar van mijn studie was ik ook actief als zelfstandig ondernemer. Met advies en workshops stond ik bedrijven bij in hun zoektocht naar een zinvolle inzet van social media en internet in algemene zin. Hoewel mijn eigen zaak goed liep besloot ik toch na mijn studie dat ik eerst meer ervaring wilde opdoen voordat ik weer zelfstandig verder wilde.

En zo ben ik nu dus werkzaam bij GasTerra, houd ik nog steeds ontwikkelingen op internet strak in de gaten en geniet ik van muziek, basketbal en verre reizen in mijn vrije tijd. Ook ben ik nog beschikbaar voor workshops en presentaties. Wil je een keer kennismaken? Neem dan gerust eens contact met mij op.

Walter bij The Wish Ribbon Net in het Kröller Müller Museum